Volgens ons is er niets leukers dan met vrienden, familie of collega’s een dagje te boogschieten! Daarom hebben we speciale programma’s opgesteld voor bijvoorbeeld verjaardagen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. In deze programma’s kun je zelf kiezen of je gewoon lekker een potje wil schieten of juist in een wedstrijd wil strijden voor de eerste prijs! Uiteraard zijn onze ervaren schutters aanwezig om de juiste technieken aan te leren en andere tips te geven. Op deze manier zorgen wij voor een gezellige, maar ook veilige dag voor iedereen.

Programma’s

Vrij schieten

Dit programma is vooral gericht op een middag ontspannen boogschieten met elkaar. Naast het schieten op doelschijven zullen we ook de pijlen richten op andere voorwerpen zoals knuffels en kunststof dieren. Door de tips van onze trainers zul je merken dat het schieten steeds beter gaat en je preciezer wordt op grote afstand.

Competitie

Benieuwd wie van jouw groep de echte Robin Hood is? Tijd om erachter te komen! In dit programma gaan jullie na instructie van onze trainers op echte doelschijven schieten. We zullen op verschillende afstanden schieten, zodat we per afstand kunnen kijken wie de beste is. Op verzoek kunnen we de dag afsluiten met een echte medailleceremonie (medaillepakket verkrijgbaar voor €20,00).

 
Kinderfeestjes

-Minimaal aantal deelnemers: 5 kinderen

-Tijdsduur: Circa 2 uur

-Kosten:           

Basis €17,50 per kind                             

Extra (inclusief friet en snack) €22,50 per kind 

Basis evenement volwassenen

-Minimaal aantal deelnemers: 5 personen

-Tijdsduur: Circa 2 uur

-Kosten               

Basis  €25,00 per deelnemer

Extra (inclusief friet en snack) €30,00 per deelnemer

Voor meer informatie of boekingen kun je mailen naar voorzitter@handboogvlissingen.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen!

Evenementen op locatie

Ook kunnen we evenementen op locatie verzorgen. Zo kunnen we clinics, workshops en demonstraties verzorgen bij opendagen, bedrijfs- of schoolfeesten. Hiervoor is het wel een vereiste dat er sprake is van een geschikte locatie, zoals een eigen grasveld, weiland, loods, sporthal of sportveld. Wij verzorgen uiteraard ervaren schutters om toezicht te houden en de deelnemers te begeleiden. Een indicatie van de kosten:

uren2 blazoenen(doelschijven)3 blazoenen(doelschijven)
2€70,00€105,00
3€105,00€157,50
4€140,00€210,00
5€175,00€262,50
6€210,00€315,00
7€245,00€367,50
8€280,00€420,00

Bij afstanden van minder dan tien kilometer van het clubgebouw hanteren wij geen reiskosten! Ook hanteren we speciale tarieven voor onderwijsinstellingen en verenigingen. Neem voor meer informatie contact op via info@handboogvlissingen.nl.