Beste Schutters,

Waarschijnlijk zullen jullie het al wel gehoord hebben, maar vanaf 1 juli gaan de meeste beperkingen die waren opgelegd door de staat en het RIVM de prullenbak in.
Wat houd dit concreet voor ons in per 1 juli:

  • De kantine gaat weer open alleen dien je hier onderling  WEL  1,5 meter afstand te houden.
  • Ook de schietzaal gaat weer open, alleen hoef je hier  GEEN  1,5 meter afstand te houden.
  • Het 3D parcours gaat weer open ook hier hoeft men  GEEN  1,5 meter afstand te houden.
  • Op de schietlijn buiten hoeft men ook  GEEN  1,5 meter afstand te houden.
  • Op het terras achter de schietlijn dient men WEL  1,5 meter afstand te houden.
  • Alle bezoekers/supporters op de vereniging dienen WEL ten allen tijde 1,5 meter afstand te houden.
De huidige regeltjes zullen waarschijnlijk wel wat verwarring opleveren maar voldoen volledig aan de voorschriften van de staat en het RIVM en wij vragen jullie dan ook deze regels nauw gezet na te leven.
Bovenstaande regels houden dus ook in dat we de competities weer kunnen gaan opstarten. Alle prijzen hebben we reeds in huis en jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht over hoe, wat en wanneer.

Namens het bestuur,

Vincent van Es

Rooster Voor het schieten blijft het normale weekrooster van kracht zoals dit op de website staat vermeld. Ook de tijden blijven het zelfde. De vrijdagavond en zaterdagochtend 3D zal iets anders gaan. Dit zal grotendeels moeten worden georganiseerd en uitgezet door de 3D schutters zelf. Er kunnen beesten worden neergezet op het zandveld en ons eigen veld. Zo creëren we voldoende ruimte om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstandsregel. De overige avonden, dinsdag en donderdag ochtend kunnen er tegelijkertijd maximaal 15 schutters schieten van af de schietlijn, rekening houdend met de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Dus maximaal 15 schutters te gelijkertijd aan de schietlijn!!! De dinsdag jeugdavond blijft voorlopig zoals vorige week is bepaald. Wel kan de jeugd aanschuiven op de vrijdagavond en zaterdagochtend onder begeleiding van een volwassen schutter/ouder indien zij nog geen 13 jaar oud zijn. De kantine en schietzaal blijven voorlopig nog gesloten , wel zullen we kijken voor een oplossing wat betreft het toiletgebruik.

Tot slot We gaan er van uit dat iedereen zijn verantwoording neemt en alles laat verlopen volgens de nu geldende regels gesteld door de regering. Wat betreft de lopende competities zullen we een gezellige dag gaan plannen voor een 3D ronde en kruisboogwedstrijd zodra dit mogelijk is, waarschijnlijk na de zomervakantie. Deze dag zullen we dan ook meteen de clubkampioenen huldigen.
Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen met info@handboogvlissingen.nl Het bestuur H.B.S. de Eendracht Vlissingen