Opening 3D parcours Zaterdag 8 oktober 2022

Zaterdagochtend om 10:00 gaat het 3D parcours weer open. Kevin en Ronald zijn aanwezig om de vernieuwingen op het parcours uit te leggen en op de plek van de schietzakken zullen 3D beesten neergezet worden om er een mooie ochtend van te maken. Na afloop worden de oefenzakken weer teruggehangen en kan het parcours weer gebruikt worden.

Nu de herfst weer op gang gekomen is en buiten de slijk en bladeren aan onze schoenen plakken, vragen we iedereen hier rekening mee te houden bij het binnengaan van het clubgebouw. Aan de achterkant van het gebouw staat een voetenveger/borstelmat waar je je schoenen mee kan schoonmaken voordat je naar binnen gaat. Maak daar AUB gebruik van!

Als er schutters zijn die zaterdag niet aanwezig kunnen zijn en wel graag uitleg willen krijgen over het vernieuwde parcours dan kan er altijd contact opgenomen worden met Kevin Passchier of Pepijn. Zij kunnen alle vragen omtrent het 3D parcours beantwoorden. Ook komen er een plattegrond van het parcours en poster met duidelijke regels, hier wordt hard aan gewerkt.