Update corona

Beste schutters,

De persconferentie van maandag (17-05-21) heeft voor alle sportverenigingen met indoor faciliteiten een grote verandering teweeggebracht. Vanaf aankomende woensdag 19-05-2021 mag er weer binnen gesport worden en dit betekend dat ook bij D’Eendracht de binnenbaan weer te gebruiken is. Hieronder een aantal punten waar rekening mee moet worden gehouden.

  • Het clubgebouw zal van vanaf 19:00 uur ’s avonds open zijn voor alle leden op alle dagen behalve zondag. Schieten op andere momenten is toegestaan zolang er minimaal 2 mensen aanwezig zijn en de Corona regels van de overheid gevolgd worden.
  • De overheid heeft registratie verplicht gesteld voor binnen sporters. Hiervoor ligt er een map bij de ingang van de zaal waar iedereen zich moet registreren.
  • Er zijn binnen in de zaal 5 banen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar en in totaal mogen er 30 personen aanwezig zijn in het gebouw.
  • De 1,5 meter afstand regel geldt nog. Dit om twijfel te voorkomen mocht de club gecontroleerd worden door de handhaving.

Mocht je gezondheidsklachten hebben die gerelateerd kunnen zijn aan corona dan vragen we je om thuis te blijven.
We hopen iedereen weer snel te zien op de club zodat we samen weer nieuw leven kunnen blazen in onze handboog sociëteit.

Namens het bestuur,
Kevin Rouw